GAMMA-funktio

GAMMA-funktio palauttaa tietylle arvolle lasketun gammafunktion.

GAMMA-funktion osat

GAMMA(luku)

Osa Kuvaus
luku Gammafunktion syötetty arvo. Luvun gammafunktion luonnollinen logaritmi palautetaan.
Luvun on oltava positiivinen.

Esimerkkikaavat

GAMMA(A1:A10)

GAMMA(1; 2; 3; 4)

GAMMA(B1:B5; 10)

Huomioitavaa

GAMMA-funktiota käytetään joissakin analyysityypeissä tai muiden funktioiden osana. Sitä ei yleensä käytetä yksinään.

Esimerkkejä

A B
1 Tulos Kaava
2 11,6317284 =GAMMA(4,5)
3 2 =GAMMA(3)

Aiheeseen liittyvät funktiot

• GAMMALN: Palauttaa määritetyn gammafunktion logaritmin, kantaluku e (Eulerin luku).
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.