Funktionen KOVARIANS.S

Funktionen KOVARIANS.S beregner kovariansen for et datasæt, hvor datasættet er et eksempel på den samlede population.

Dele af funktionen KOVARIANS.S

KOVARIANS.S(data_y, data_x)

Del Beskrivelse
data_y Det område, der repræsenterer matrixen med afhængige data.
data_x Det område, der repræsenterer matrixen med uafhængige data.

Eksempel på formler

KOVARIANS.S(A1:A10)

KOVARIANS.S(1, 2, 3, 4)

KOVARIANS.S(B1:B5, 10)

Noter

• Eventuel tekst i værdi-argumenterne ignoreres.
  • Positive kovarians angiver, at de uafhængige data og afhængige data har en tendens til at ændre sig i samme retning.
  • Den negative kovarians angiver, at de har en tendens til at ændre sig i den modsatte retning. En stigning i én fører til et fald i den anden. Kovariansens størrelse er svær at fortolke.

Eksempler

A B
1 data_1 data_2
2 2 4
3 5 3
4 7 6
5 1 1
6 8 5
7
8
9 Kovarians Formel
10 4,65 =KOVARIANS.S(A2:A6, B2:B6)
11 7 =KOVARIANS.S({1,3}, {-1,6})

Relaterede funktioner

• KOVARIANS: Beregner kovariansen for et datasæt.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.