Switch from Excel to Sheets

8. Få tip til produktivitet i Sheets

I dette afsnit:

8.1 Importér data fra Analyse
8.2 Spar tid med skabeloner
8.3 Find ud af, om nogen ændrer et regneark
8.4 Føj afkrydsningsfelter til celler

8.1 Importér data fra Analyse

Analysér data fra Google Analyse ved at sende dem til Sheets.

1. Åbn formularen med de data, du vil importere, i Analyse.
  2. Klik på Svar øverst.
  3. Klik på Mereog derefterVælg svardestination.
  4. Opret et nyt regneark, eller vælg et eksisterende.
  5. Klik på Opret eller Vælg.

Select response destination.

8.2 Spar tid med skabeloner

Hvis du opretter de samme filtyper igen og igen, f.eks. udgiftsrapporter og købsordrer, kan du spare tid med en skabelon.

Sheets: Vælg en eksisterende skabelon:

1. Åbn Sheets, og klik på Skabelongalleri øverst.
  2. Klik på den skabelon, du vil åbne.

Opret din egen skabelon:

1. Åbn Sheets, og klik på Skabelongalleri øverst.
  2. Klik på din organisations navn øverst i galleriet.
  3. Klik på Indsend skabelon.
  4. Klik på Vælg et regneark. Her skal du vælge den skabelonfil, du har oprettet og klikke på Åbn.
  5. Vælg en kategori til din fil.
  6. Klik på Send.

Din nye skabelon vises i skabelongalleriet under navnet på din organisation.

Sheets template gallery.

8.3 Find ud af, om nogen ændrer et regneark

Underretningsregler giver dig besked, når der foretages ændringer i et regneark.

Sheets: Opret underretningsregler:

1. Åbn det regneark, hvor du vil indstille underretninger, i Sheets.
  2. Klik på Værktøjer og derefter Regler for notifikation.
  3. Vælg, hvornår og hvordan du vil modtage notifikationer.
  4. Klik på Gem.

In a sheet, find the "Notification rules" option in the menu under "Tools".

8.4 Føj afkrydsningsfelter til celler

Brug afkrydsningsfelter til at gøre Sheets mere interaktiv. Du kan bruge afkrydsningsfelter med diagrammer, filtre, pivottabeller og formler.

Sheets: Tilføj eller fjern afkrydsningsfelter:

1. I Sheets skal du åbne et regneark og vælge de celler, hvor du vil have afkrydsningsfelter.
  2. Klik på Indsætog derefterAfkrydsningsfelt.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil slette nogen afkrydsningsfelter, skal du markere de pågældende afkrydsningsfelter og trykke på Slet.

Bemærk! I formler har ikke-markerede afkrydsningsfelter værdien FALSK (ekskluder), og de markerede afkrydsningsfelter har værdien SAND (inkluder). Du kan se værdien i formelbjælken. Du kan også ændre denne værdi.

In Sheets, open the Checkbox option by clicking Insert from the menu.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.