Overstappen van Excel naar Spreadsheets

Spreadsheets exporteren

Wilt u geavanceerde Google Workspace-functies voor uw bedrijf?

Probeer Google Workspace vandaag nog.

Op deze pagina

Spreadsheets afdrukken

" "

Excel:
Afdrukken

Spreadsheets:
Afdrukken

Kopieën afdrukken in versie 2013.

Excel 2013

Kopieën afdrukken in versie 2010.

Excel 2010

Voer een van de volgende handelingen uit om de spreadsheet af te drukken:

• Klik op Bestand and then Afdrukken.
  • Klik op Afdrukken .

U kunt kiezen welke bladen u wilt afdrukken, welke items u wilt opnemen en welke indeling u wilt gebruiken.

U kunt kiezen welke bladen u wilt afdrukken, welke items u wilt opnemen en welke indeling u wilt gebruiken.

Selecteer 'Afdrukken'.

Downloaden in verschillende indelingen

" "

Excel:
Opslaan als

Spreadsheets:
Downloaden

Opslaan als optie onder 'Bestand' in het menu in versie 2010.

Excel 2010, 2013

U kunt een spreadsheet downloaden en openen in andere programma's.

Een spreadsheet downloaden en openen met een ander programma.

Een kopie maken

" "

Excel:
Verplaatsen of kopiëren

Spreadsheets:
Een kopie maken

Knippen, kopiëren, plakken en 'Opmaak kopiëren/plakken' gebruiken in versie 2013.

Excel 2013 en 2010

Een kopie maken van een spreadsheet is handig als u templates wilt maken. Als u bijvoorbeeld veel projectplannen opstelt, kunt u kopieën van één plan maken. Vervolgens kunt u elke kopie updaten voor een nieuw project, zonder dat u deze weer hoeft op te maken.

1. Klik op Bestand and then Een kopie maken.
  2. (Optioneel) U kunt de naam van de kopie wijzigen, aanpassen waar de kopie wordt opgeslagen in Drive en de kopie delen met dezelfde bijdragers.

De optie om een kopie te maken, wordt weergegeven wanneer u op 'Bestand' klikt

Een kopie e-mailen

" "

Excel:
Verzenden als bijlage

Spreadsheets:
E-mailen als bijlage

Verzenden als bijlage in versie 2013.

Excel 2013

Opslaan en verzenden in versie 2010.

Excel 2010

Als u in uw oude programma of indeling (zoals pdf of Excel) met iemand moet samenwerken aan een spreadsheet, kunt u de spreadsheet e-mailen als bijlage.

1. Open de spreadsheet en klik op Bestand and then E-mailen als bijlage.
  2. Selecteer een indeling.
  3. Voer de e-mailadressen of groepen in waarnaar u kopieën wilt verzenden.
  4. Voeg een bericht toe.
  5. Klik op Verzenden.

Klik op 'Bestand' om het venster 'E-mailen als bijlage' te openen.

Terug naar boven

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.