Switch from Excel to Sheets

1. Få adgang til Google Sheets

I dette afsnit:

1.1 Få Sheets på dine enheder
1.2 (Valgfrit) Tilføj flere Google-konti
1.3 Opret et bogmærke i browseren
1.4 Tilføj en skrivebordsgenvej til Sheets (gælder kun Windows)
1.5 Arbejd offline (gælder kun Chrome)

1.1 Få Sheets på dine enheder

Du kan åbne Sheets på en af følgende måder:

• Enhver webbrowser - Gå til sheets.google.com.
  • I Google Drev skal du klikke på Nyog derefterGoogle Sheets, og vælg et tomt regneark eller en skabelon.
  • Øverst til højre på de fleste Google-sider skal du klikke på applisten og derefterSheets.
  • På Android-enheder skal du installere og åbne Android-appen.
  • På Apple iOS-enheder skal du installere og åbne iOS-appen.

Select Sheets from the Apps Launcher.

1.2 (Valgfrit) Tilføj flere Google-konti

Har du flere Google-konti? Skift hurtigt mellem dem ved hjælp af Chrome-profiler.

Bemærk! Har du ikke installeret Chrome-browseren endnu? Se en vejledning i, hvordan du installerer Chrome.

1. I Chrome-browseren skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre ud for adresselinjen.
  2. Klik på Administrer personer.
  3. Klik på Tilføj person.
  4. Angiv et navn, vælg et billede, og klik på Tilføj.
  5. Log ind med den Google-konto, du tilføjer.
    Alle indstillinger og bogmærker synkroniseres automatisk.
  6. Du kan skifte mellem konti ved at klikke på dit profilbillede og vælge en anden profil.

Hvis du er i tvivl om hvilken konto du bruger i øjeblikket, skal du klikke på dit navn og se, hvilken profil der vises øverst på siden.

Manage browser profiles.

1.3 Opret et bogmærke i browseren

1. Åbn Sheets via Chrome-browseren.

Bemærk! Hvis du foretrækker at åbne regneark i Google Drev, skal du i stedet åbne Drev.

2. Øverst til højre skal du klikke på Mereog derefterBogmærker.
  3. Sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for Vis bogmærkelinjen er markeret.
  4. Klik på Bogmærke i adresselinjen.

Hvis du ikke bruger Chrome, skal du følge din browsers vejledning i, hvordan du tilføjer sheets.google.com som bogmærke.

Bookmark Sheets on a browser.

1.4 Tilføj en skrivebordsgenvej til Sheets (gælder kun Windows)

Hvis du bruger Microsoft Windows, kan du tilføje en genvej til Sheets på dit skrivebord.

1. Højreklik på skrivebordet.
  2. Vælg Nyog derefterGenvej.
  3. Angiv https://sheets.google.com for placering.
  4. (Valgfrit) Angiv et navn til din genvej.
  5. Klik på Udfør.

Add a short to Sheets to the desktop.

1.5 Arbejd offline (gælder kun Chrome)

Når du aktiverer offlineadgang, gemmes dine seneste filer automatisk til brug offline.

1. Installer udvidelsen Google Docs Offline.
  2. I Drev skal du klikke på Indstillinger og derefterIndstillinger.
  3. I sektionen Offline skal du markere afkrydsningsfeltet Opret, åbn og rediger dine seneste Google-filer, mens du er offline.
  4. Klik på Udfør.
  5. Højreklik på en fil, og aktivér Tilgængelig offline.

Under Få adgang til gemte Drev-filer uden internetadgang kan du få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til filer offline via dit skrivebord eller din mobilenhed.

Access files offline.

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.