Skift til Docs fra Microsoft Word

" "

Tidligere har du muligvis brugt forbrugerversionen af Microsoft® Word® uden for dit arbejde. Nu, hvor du har Google Docs, kan du her se nogle tip til at begynde at bruge det som dit nye tekstbehandlingsprogram.

Hent Docs: docs.google.com | Android-app | iOS-app

" "

Bemærk! Sammenligninger er baseret på Microsoft® Office®-versionerne 2010, 2013 og 2016.

Overordnet sammenligning

Vis hele vejledningen | Skjul hele vejledningen

I Word ... I Docs ...
Del dit dokument med Microsoft® SharePoint® eller OneDrive®
Del dit dokument fra Docs
  1. Klik på Del i et dokument.
  2. Under Personer skal du angive mailadressen på den person eller gruppe, du vil dele med.
  3. Klik på Rediger , og vælg adgangsniveauet.
  4. Klik på Send.

Se Kom godt i gang med Docs for at få flere oplysninger.

Del dit dokument med Word-brugere

1. I et dokument skal du klikke på Filer > Send som vedhæftet fil i mail.
  2. Vælg format (Word, PDF osv.) under Vedhæft som.
  3. Indtast en mailadresse, dit emne og brødteksten.
  4. Klik på Send.

Se Brug Microsoft Office-filer for at få flere oplysninger.

Samarbejd i realtid i Word Online
Samarbejd i realtid i Docs

Når du deler et dokument, kan samarbejdspartnere redigere dokumenter, tilføje kommentarer og tildele opgaver, afhængigt af deres adgang.

• Hvis du vil spore ændringer, skal du klikke på pil ned Pil ned øverst til højre. Angiv tilstanden Forslag i menuen.
  • Sådan tilføjer og tildeler du en kommentar:
  1. Vælg den tekst, du vil kommentere.
  2. Klik på Tilføj kommentar Add comment.
  3. Hvis du vil rette en kommentar til en bestemt person, skal du skrive + efterfulgt af vedkommendes mailadresse.
  4. Skriv din kommentar, og klik derefter på Kommenter.

Få adgang til versionshistorikken i SharePoint eller OneDrive
Få adgang til versionshistorikken i Docs
  1. Vælg Filerog derefterVersionshistorikog derefterSe versionshistorik.
  2. Klik på et tidsstempel for at se en tidligere version af filen.
  3. (Valgfrit) Du har følgende muligheder:
    • Hvis du vil gøre en tidligere version til den aktive version, skal du klikke på Gendan denne version.
    • Hvis du vil navngive en tidligere version, kan du klikke på Mere og derefterGiv denne version et navn.
    • Hvis du vil oprette en kopi af en tidligere version, kan du klikke på Mere og derefterLav en kopi.

Læs Se ændringer af dine Drev-filer og -mapper for at få flere oplysninger.

Spor ændringer i et dokument
Foretag forslag og kommentarer

Opret forslag i et dokument

1 I øverste hjørne skal du tjekke, at du er i tilstanden Forslag, som muligvis også vises som Suggest.
2 Hvis du vil foreslå en ændring, skal du bare begynde at skrive dér i dokumentet, hvor du foreslår, at ændringen foretages. Dine forslag vises med en ny farve, og den tekst, du markerer til sletning eller udskiftning, streges over (men slettes ikke, før dokumentets ejer godkender forslaget).
3

Ejeren af dokumentet modtager en mail med dine forslag. Når ejeren klikker på et forslag, kan vedkommende enten vælge at acceptere det ved at klikke på Acceptér Checkmark eller afvise det ved at klikke på Afvis Luk.

Suggest edits

Tilføj og tildel kommentarer i et dokument

1. Vælg den tekst, du vil kommentere, i Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Tilføj kommentar Add comment.
  3. Skriv din kommentar i feltet.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil adressere din opgave eller din kommentar til en bestemt person, skal du skrive et plustegn efterfulgt af vedkommendes mailadresse. Du kan tilføje så mange personer, du vil. Alle personer modtager en mail med din kommentar og et link til filen.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil tildele kommentaren til en bestemt person, kan du markere afkrydsningsfeltet Tildel til.
  6. Klik på Kommenter eller Tildel.
Åbn et Word-dokument
Åbn et Word-dokument
  1. Dobbeltklik på en Word-fil i Drev.

Der åbnes en forhåndsvisning af din fil.

2. Klik på Åbn med Google Docs øverst på siden.

Alle de ændringer, du foretager, gemmes i den oprindelige Microsoft Office-fil.

Se Brug Microsoft Office-filer for at få flere oplysninger.

Få adgang til et dokument offline i OneDrive
Få adgang til et dokument offline i Drev
  1. Installer udvidelsen Google Docs Offline.
  2. I Drev skal du klikke på Indstillinger Settingsog derefterIndstillinger.
  3. I sektionen Offline skal du markere afkrydsningsfeltet Opret, åbn og rediger dine seneste Google-filer, mens du er offline.
  4. Klik på Udfør.
  5. Højreklik på en fil, og aktivér Tilgængelig offline.

Under Få adgang til gemte Drev-filer uden internetadgang kan du få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til filer offline via dit skrivebord eller din mobilenhed.

Gem automatisk et dokument i SharePoint eller OneDrive, eller aktivér Automatisk gendannelse
Gem et dokument automatisk i Drev
Dit dokument gemmes automatisk i Drev, mens du arbejder, så du behøver ikke at klikke på Gem.
Indsæt billeder i dit dokument
Føj billeder til dit dokument

Du kan trække og indsætte billeder fra din computer til dit dokument. Eller klik på Indsætog derefterBillede og vælg et billede fra Google Drev, Google Fotos, nettet og meget mere.

Se Tilføj og rediger billeder for at få flere oplysninger.

Føj et Excel-diagram til dit dokument
Føj et Sheets-diagram til dit dokument
  1. Vælg det diagram, du vil kopiere, i Sheets.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere og derefterKopiér diagram.
  3. I Docs skal du højreklikke og derefterSæt ind
  4. Klik på Sæt ind.

Se flere oplysninger i artiklen om at indsætte og redigere diagrammer.