Nyheter i Google Presentationer

Håll koll på de senaste uppdateringarna i Google Presentationer:

Januari 2024

Infoga en GIF eller dekal

Du kan infoga en GIF eller dekal på bilden. Läs om att infoga bilder och videor.

Visa livepekare i Google Presentationer

Om du och andra befinner dig i en presentation kan du se pekare för användare med skrivbehörighet när de rör sig på en bild. Du kan även välja att visa eller dölja din pekare. Läs mer om livepekare i Google Presentationer.

Använda zoomgenvägar
Det går att använda kortkommandon för att zooma in och ut i Google Presentationer. Läs mer om kortkommandon för Google Presentationer.

Augusti 2023

Kommentera bilder medan du presenterar
Du kan kommentera presentationer när du presenterar dem. Läs mer om hur du presenterar bilder.

Juni 2023

Använda anpassad zoom

Du kan ändra zoomen i Presentationer. Läs mer om hur du zoomar in eller ut.

April 2023

Dra och släpp bilder och videor

Du kan dra och släppa för att ersätta en bild. Läs mer om hur du infogar eller tar bort bilder och videor.

Februari 2023

Skapa en anpassad färg med pipett eller hexadecimalt värde

Du kan använda pipettverktyget för att skapa en anpassad färg med hjälp av hexadecimala värden och RGB-värden i Google Presentationer, Dokument eller Kalkylark.

Läs mer om hur du skapar en anpassad färg.

December 2022

Följ en användare med skrivbehörighet i Google Presentationer

Om du deltar i en presentation kan du följa en presentatör eller redigerare. När du följer en användare med skrivbehörighet och hen flyttar till en ny bild kan du även flytta till den nya bilden. Läs mer om att följa en användare med skrivbehörighet i Google Presentationer.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.