Finn ut hva som er nytt i Google Presentasjoner

Stay up-to-date with the latest updates in Google Slides:

Januar 2024

Sett inn en GIF eller et klistremerke

Du kan sette inn en GIF eller et klistremerke på lysbildet. Finn ut hvordan du setter inn bilder og videoer.

Vis aktive pekere i Google Presentasjoner

Hvis du deltar i en presentasjon sammen med andre, kan du se pekerne til personer med redigeringstilgang når de beveger dem rundt på et lysbilde. Du kan også velge å vise eller skjule din egen peker. Finn ut mer om aktive pekere i Google Presentasjoner.

Bruk zoomsnarveier
Du kan bruke hurtigtaster til å zoome inn og ut i Google Presentasjoner. Finn ut mer om hurtigtaster for Google Presentasjoner.

August 2023

Annoter lysbilder mens du presenterer
Du kan annotere lysbilder mens du presenterer. Finn ut hvordan du presenterer lysbilder.

Juni 2023

Bruk egendefinert zoom

Du kan endre zoom i Presentasjoner. Finn ut hvordan du zoomer inn eller ut.

April 2023

Dra og slipp bilder og videoer

Du kan bytte ut bilder ved å dra og slippe dem. Finn ut hvordan du setter inn eller sletter bilder og videoer.

Februar 2023

Lag en egendefinert farge med pipette eller en heksadesimal verdi

Du kan bruke pipetteverktøyet til å lage en egendefinert farge med heksadesimale verdier og RGB-verdier i Google Presentasjoner, Dokumenter eller Regneark.

Finn ut hvordan du oppretter egendefinerte farger.

Desember 2022

Følg samarbeidere i Google Presentasjoner

Hvis du er i en presentasjon, kan du følge en foredragsholder eller en person med redigeringstilgang. Når du følger en samarbeider og hen går over til et nytt lysbilde, kan du også gå til det nye lysbildet. Finn ut hvordan du følger personer med redigeringstilgang i Google Presentasjoner.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.