Wat is er nieuw in Google Presentaties

De nieuwste updates in Google Presentaties:

Augustus 2019

Een lege dia weergeven tijdens een presentatie

Je kunt een sneltoets gebruiken om de weergegeven dia helemaal wit of helemaal zwart te maken. De sneltoets is 'b' voor zwart en 'w' voor wit. Een lege dia is handig om informatie van het scherm te verwijderen, een presentatie te pauzeren, een ander onderwerp aan te snijden of een vraag te beantwoorden. Meer informatie over presenteren met Google Presentaties

Automatisch doorgaan naar volgende dia

In Google Presentaties kun je instellen na hoeveel tijd de presentatie automatisch naar de volgende dia moet gaan en of de presentatie doorlopend moet worden herhaald. Meer informatie over automatisch doorgaan naar de volgende dia

Mei 2019

Al je gekoppelde content updaten

Je kunt alle diagrammen en tabellen die aan je Google-document of -presentatie zijn gekoppeld snel bekijken en verouderde gegevens met één klik updaten. Meer informatie over bulkupdates

April 2019

Trends en meer bijhouden met het verbeterde activiteitendashboard

Als je deze functies wilt gebruiken, moet je zijn ingelogd op het Google-account van je werk of school. Je bent momenteel niet ingelogd op een Google-account. Klik hier om in te loggen op je Google-account.Het activiteitendashboard houdt nu kijkers- en reactietrends bij in Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Meer informatie over het verbeterde activiteitendashboard

Themakleuren bewerken in Google Presentaties

Je kunt nu de kleur van elk element in het thema van je presentatie naar wens aanpassen. Meer informatie over hoe je themakleuren bewerkt in Google Presentaties

Audio aan een presentatie toevoegen

Je kunt nu audio toevoegen aan een presentatie in Google Presentaties. Meer informatie over hoe je audio toevoegt

Office-bestanden bewerken met Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Je kunt nu via Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties rechtstreeks bewerkingen uitvoeren in, reageren op en samenwerken aan Office-bestanden. Meer informatie over hoe je Office-bestanden bewerkt

November 2018

Opmaak naar meerdere objecten kopiëren

Je kunt de opmaak van tekst, cellen of objecten naar meerdere items in Google-presentaties kopiëren met de tool 'Opmaak kopiëren/plakken'. Meer informatie over het gebruik van de tool 'Opmaak kopiëren/plakken'

Oktober 2018

Voorgestelde diagrammen of afbeeldingen zoeken en aan presentaties toevoegen

Je kunt nu via je werk- of schoolaccount voorgestelde diagrammen en afbeeldingen zoeken en aan een Google-presentatie toevoegen. Met de functie Verkennen kun je eenvoudig zoeken naar Google Drive-bestanden die betrekking hebben op de content in de presentatie en deze vervolgens invoegen. Meer informatie over het gebruik van de functie Verkennen