Få flere oplysninger om, hvad der er nyt i Google Slides

Stay up-to-date with the latest updates in Google Slides:

April 2022

Brug Google Meet med Google Docs, Sheets og Slides

I Google Docs, Sheets eller Slides kan du:

• Deltage i et Google Meet-videomøde
  • Præsentere direkte i et Google Meet-videomøde

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Meet i Google Docs-editorer.

Marts 2022

Brug Smartsvar-forslag i kommentarer
Du kan bruge Smartsvar i Google Slides for at spare tid, når du svarer på kommentarer. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Smartsvar-forslag i kommentarer.

Januar 2022

Skjul kommentarer i Google Slides
Du kan skjule kommentarer, når du arbejder i Google Slides. Få flere oplysninger om, hvordan du skjuler kommentarer i Google Slides.

November 2021

Skjul Google Slides-filmstrimlen
Du kan skjule filmstrimlen for at vise mere af din præsentation. Få flere oplysninger om, hvordan du skjuler Google Slides-filmstrimlen.

Juli 2021

Tilføj pladsholder for billede til diaslayout
Du kan tilføje pladsholderbilleder, når du arbejder i Google Slides. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en pladsholder for et billede.

Februar 2021

Brug Skriveassistent i Google Slides
Med Skriveassistent i Google Slides kan du nemmere og hurtigere skrive dokumenter. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Skriveassistent i Google Slides.
Skift indstillinger for automatisk tilpasning for et tekstfelt
Du kan tilpasse, hvordan tekst passer til pladsholdere og tekstfelter. Sådan ændrer du, hvordan tekst passer i pladsholdere og tekstfelter.

Januar 2021

Skift automatisk tilpasning af præferencer for nye tekstpladsholdere og tekstfelter

Du kan nu tilpasse indstillingerne for automatisk tilpasning i Slides-præferencerne, i sidebjælken Format med valgmuligheder eller i menuen ud for hvert tekstfelt. Sådan ændrer du, hvordan tekst passer til tekstpladsholdere og tekstfelter

Oktober 2020

Afspil automatisk videoer i Google Slides

Google Slides afspiller nu automatisk videoer som anden animation eller diasovergange. Få flere oplysninger om, hvordan du afspiller en video under en Google Slides-præsentation.

September 2020

Brug Mørkt tema på iOS

Du kan ændre din temaindstilling for at gøre det nemmere at se dine regneark på din mobilenhed og spare på batteriet. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Mørkt tema på iOS.

Rediger, kommenter, og samarbejd i Office-filer ved hjælp af Google Slides

Du kan redigere, kommentere og samarbejde direkte i Office-filer ved hjælp af Slides. Ændringerne gemmes automatisk i filen i Office-format. Få flere oplysninger om, hvordan du arbejder med Office-filer ved hjælp af redigering af Office-filer.

August 2020

Samarbejd med personer, der ikke bruger en Google-konto

Du kan invitere personer, der ikke har en Google-konto, til at samarbejde i dine Google-dias som besøgende. Få flere oplysninger om, hvordan du deler dokumenter med besøgende.

Sørg for, at indsat video og lyd kan afspilles

Sørg for, at alle, der ser eller præsenterer en Slides-præsentation, kan afspille indlejrede videoer og lydfiler. Få flere oplysninger om, hvordan du deler video- og lydfiler i Google Slides.

Juli 2020

Brug Mørkt tema på Android

Du kan ændre din temaindstilling for at gøre det nemmere at se dine regneark på din mobilenhed og spare på batteriet. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Mørkt tema på Android.

October, 2019

Customize captions

You can customize caption text size and position while presenting in Google Slides. Learn more about presenting with captions.

August 2019

Show a blank slide during a presentation

At any time, you can change the presentation slide to all white or all black with keyboard shortcuts. The keyboard shortcut is “b” for black and “w” for white. You can use a blank screen to remove any material from the screen, to pause a presentation, go off topic, or to answer a question. Learn more about presenting with Google Slides.

Kør automatisk frem til næste dias, mens du præsenterer

You can customize the auto-advance timing while you present with Google Slides, and determine whether the presentation should loop. Learn more about advancing slides automatically.

Maj 2019

Update all of your linked content

Du kan hurtigt se alle diagrammer og tabeller, som er linket til dit Google-dokument eller -præsentation, og opdatere forældede data med et enkelt klik. Få flere oplysninger om masseopdateringer.

April 2019

Spor tendenserne og meget mere med det forbedrede kontrolpanel Aktivitet

Hvis du vil bruge disse funktioner, skal du logge ind på din Google-konto via arbejde eller skole, og du er ikke logget ind på en Google-konto. Klik her for at logge ind på din Google-konto.

Betjeningspanelet Aktivitet sporer nu visnings- og kommentartendenser i Docs, Sheets og Slides. Få flere oplysninger om det forbedrede kontrolpanel Aktivitet.

Edit your theme colors in Google Slides

You can now personalize the color of each element within your presentation's theme. Learn how to edit a theme’s colors in Google Slides.

Add audio to a presentation

You can now add audio to a presentation in Slides. Learn how to add audio.

Rediger Office-filer med Google Docs, Sheets og Slides

Du kan nu redigere, kommentere og samarbejde direkte i Office-filer ved hjælp af Google Docs, Sheets og Slides. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Office-redigering.