Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Nieuw in Google Presentaties

De nieuwste updates in Google Presentaties:

januari 2024

Gif of sticker invoegen

Je kunt een gif of sticker invoegen in je dia. Meer informatie over hoe je afbeeldingen en video's invoegt

Live cursors tonen in Google Presentaties

Als je samen met anderen in een presentatie zit, kun je de cursors van bijdragers zien bewegen op een dia. Je kunt ook selecteren of je je eigen cursor wilt tonen of verbergen. Meer informatie over live cursors in Google Presentaties

Sneltoetsen voor zoomen gebruiken
In Google Presentaties kun je sneltoetsen gebruiken om in en uit te zoomen. Meer informatie over sneltoetsen voor Google Presentaties

Augustus 2023

Annotaties maken op dia's terwijl je presenteert
Je kunt annotaties maken in Presentaties terwijl je deze presenteert. Meer informatie over hoe je dia's presenteert

Juni 2023

Aangepaste zoom gebruiken

Je kunt in- en uitzoomen in Presentaties. Meer informatie over in- en uitzoomen

April 2023

Afbeeldingen en video's slepen en neerzetten

Je kunt een afbeelding vervangen door te slepen. Meer informatie over hoe je afbeeldingen en video's invoegt of verwijdert

Februari 2023

Aangepaste kleur maken met pipet of hexadecimale waarde

In Google Presentaties, Documenten en Spreadsheets kun je de pipet-tool gebruiken om een aangepaste kleur te maken met HEX-waarden en RGB-waarden.

Meer informatie over hoe je een aangepaste kleur maakt.

December 2022

Een bijdrager volgen in Google Presentaties

Als je in een presentatie zit, kun je een presentator of bewerker volgen. Als je een bijdrager volgt en deze naar een nieuwe dia gaat, kun jij ook naar de nieuwe dia gaan. Meer informatie over hoe je een bijdrager volgt in Google Presentaties

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.