Nyheter i Google Kalkylark

Håll koll på de senaste uppdateringarna i Google Kalkylark:

Augusti 2019

Lägga till ett tema i ett kalkylark

Utforma kalkylarket genom att välja ett tema eller skapa ditt eget. Läs mer om teman i Google Kalkylark.

Juli 2019

Lägga till en ramfärg i diagram

Välj färg på ramen runt diagrammet. Läs mer om hur du anpassar diagram.

Juni 2019

Identifiera vem som har ändrat en specifik cell i ett kalkylark

Identifiera vem som ändrade data i någon av dina celler. Ta reda på när datan ändrades, och vilket värde cellen hade innan. Läs mer om redigeringshistorik i Kalkylark.

Maj 2019

Trimma tomt utrymme och ta bort dubbletter i ett kalkylark

Ta snabbt bort duplicerade rader och överflödigt utrymme i kalkylark. Läs mer om dessa funktioner i Google Kalkylark.

April 2019

Redigera Office-filer med Google Dokument, Kalkylark och Presentationer

Nu kan du direkt redigera, kommentera och samarbeta i Office-filer med hjälp av Google Dokument, Arkiv och Presentationer. Läs mer om hur du använder Office-redigering.

Formatera snabbt diagram, pivottabeller, bilder med mera

Du kan nu kopiera och klistra in bilder i Kalkylark, välja flera objekt och använd guider för att rikta, ställa in storlek och placera dem. Du kan även välja var du ska placera pivottabeller och lägga till diagram som uppdateras automatiskt. Läs mer om de nya objektfunktionerna i Kalkylark.

Mars 2019

Lägg till bilder i cellerna

Nu har det blivit lättare att infoga bilder i celler i Google Kalkylark. Förutom IMAGE-funktionen kan du använda det nya alternativ som finns på menyn Infoga. Läs om hur du lägger till en bild i en cell.

Januari 2019

Analysera stora dataset med BigQuery och Google Kalkylark

Du kan nu analysera och dela data enkelt med BigQuery-dataanslutaren för Google Kalkylark. Säkerställ att all information kommer från en och samma källa, effektivisera rapportering och samarbeta i ett välbekant gränssnitt för kalkylark. Läs om hur du analyserar dina BigQuery-data med hjälp av Google Kalkylark.

Använd unika färger på diagramelementen

Ge ett diagramelement (exempelvis en stapel i ett stapeldiagram eller en punkt eller linje i ett linjediagram) en unik färg, i stället för samma färg för alla liknande element. Du kan lyfta fram en viss del av ett diagram för att förmedla ditt budskap bättre. Läs om hur du redigerar diagrammets individuella punkter och staplar.

December 2018

Hantera större kalkylark

Nu kan du fylla på och mata in mycket större dataset i Google Kalkylark. Skapa och hantera kalkylark med upp till fem miljoner celler.

Ladda ned diagram som vektorgrafik från Google Kalkylark

Nu kan du exportera diagram från Google Kalkylark i .svg- och .pdf-format. Det går att ändra storlek och zooma ut i dessa vektorfiler utan att kvaliteten försämras. Läs mer om hur du laddar ned dina diagram.

September 2018

Anslut till Salesforce från Google Kalkylark

Importera data och rapporter från Salesforce till Kalkylark och överför uppdateringar som du gör i Kalkylark tillbaka till Salesforce. Använd den här anslutaren för att optimera arbetsflöden och minska mängden dubbelarbete mellan de två produkterna. Läs mer om hur du importerar, redigerar och synkroniserar Salesforce-data med Google Kalkylark.

Juli 2018

Integrera SAP med Google Kalkylark

Nu kan du exportera data direkt från SAP GUI och SAP ECC 6.0 till Kalkylark. Hitta nya insikter i din ERP-data med verktyg som diagram, pivottabeller och Utforska.