Een afbeelding aan een spreadsheet toevoegen

Je kunt afbeeldingen toevoegen die kleiner zijn dan 50 MB en die in .png-, .jpg- of .gif-indeling zijn opgeslagen. Volg de richtlijnen voor het gebruik van afbeeldingen. De bestandsindeling .svg wordt niet ondersteund.

1. Open een spreadsheet in de Google Spreadsheets-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Invoegen Invoegen en dan Afbeelding.
  3. Geef aan of je de afbeelding in de cel wilt invoegen of als zwevende afbeelding boven de cellen wilt plaatsen. Cellen met een afbeelding kunnen geen tekst meer bevatten.
  4. Kies waar je de afbeelding vandaan wilt halen.
  5. Tik op een foto.

Een afbeelding verplaatsen

Een afbeelding van de ene naar de andere cel verplaatsen

1. Open een spreadsheet in de Google Spreadsheets-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de afbeelding die je wilt verplaatsen en houd vast.
  3. Tik op Knippen.
  4. Tik op de cel waar je de afbeelding naartoe wilt verplaatsen en houd vast.
  5. Tik op Plakken.

Een zwevende afbeelding verplaatsen

Tik op de afbeelding die je wilt verplaatsen en sleep deze naar de gewenste positie.

Een afbeelding verwijderen

• Een afbeelding in een cel verwijderen: tik op de afbeelding en dan Verwijderen.
  • Een zwevende afbeelding verwijderen: tik op de afbeelding, houd vast en tik vervolgens op Wissen.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.