Kuvan lisääminen laskentataulukkoon

Voit lisätä kuvia, joiden koko on alle 50 Mt ja muoto .png, .jpg tai .gif. Seuraa kuvien käyttösääntöjä. SVG-tiedostomuotoa ei tueta.

1. Avaa laskentataulukko Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Napauta Lisää Lisää ja sitten Kuva.
  3. Valitse, sijoitetaanko kuva solun sisään vai solujen päälle. Solut, joissa on kuva, eivät voi sisältää tekstiä.
  4. Valitse, mistä kuva haetaan.
  5. Napauta kuvaa.

Kuvan siirtäminen

Kuvan siirtäminen solusta toiseen

1. Avaa laskentataulukko Android-puhelimen tai ‑tabletin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Kosketa pitkään kuvaa, jonka haluat siirtää.
  3. Napauta Leikkaa.
  4. Kosketa pitkään solua, johon haluat siirtää kuvan.
  5. Valitse Liitä.

Solujen päällä olevan kuvan siirtäminen

Napauta siirrettävää kuvaa ja vedä sitä.

Kuvan poistaminen

• Solun sisällä olevan kuvan poistaminen: Napauta kuvaa ja sitten Poista.
  • Solujen päällä olevan kuvan poistaminen: Kosketa kuvaa pitkään ja napauta Tyhjennä.