Kuvan lisääminen laskentataulukkoon

Voit lisätä kuvia, joiden koko on alle 50 Mt ja muoto .png, .jpg tai .gif. Seuraa kuvien käyttösääntöjä. SVG-tiedostomuotoa ei tueta.

1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Napauta Lisää Lisää ja sitten Kuva.
  3. Valitse, sijoitetaanko kuva solun sisään vai solujen päälle. Solut, joissa on kuva, eivät voi sisältää tekstiä.
  4. Valitse, mistä kuva haetaan.
  5. Napauta kuvaa.

Kuvan siirtäminen

Kuvan siirtäminen solusta toiseen

1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Napauta solua, joka sisältää siirrettävän kuvan.
  3. Napauta Leikkaa.
  4. Napauta solua, johon haluat siirtää kuvan.
  5. Napauta solua ja sitten Liitä.

Solujen päällä olevan kuvan siirtäminen

Valitse kuva napauttamalla sitä ja sen jälkeen napauta ja vedä kuvaa.

Kuvan poistaminen

Kuvan poistaminen solusta

1. Avaa laskentataulukko iPhonen tai iPadin Google Sheets ‑sovelluksessa.
  2. Napauta solua, joka sisältää poistettavan kuvan.
  3. Napauta solua ja sitten Tyhjennä.

Solujen päällä olevan kuvan poistaminen

Napauta kuvaa ja sitten Poista.