PHI-funksjon

PHI-funksjonen returnerer verdien av tetthetsfunksjonen for en normalfordeling med gjennomsnittlig 0 og standardavvik 1, beregnet med formelen .

Delene i PHI-funksjonen

PHI(x)

Deler Beskrivelse
x Inndataene for standard-normalfordelingsfunksjonen.

Eksempelformel

PHI(0.25)

Notater

Dette er et spesielt tilfelle av NORMDIST-funksjonen, der gjennomsnittet er 0, standardavviket er 1 og «kumulativ» er usann.

Eksempler

A B
1 Formel Resultat
2 =PHI(0.5) 0,3520653268
3 =PHI(1) 0,2419707245
4 =PHI(1.5) 0,1295175957

Beslektede funksjoner

• STDEV: STDEV-funksjonen beregner standardavviket basert på et utvalg.
  • NORMDIST: Funksjonen NORMALFORDELING (NORMDIST) returnerer verdien av normalfordelingsfunksjonen (eller den kumulative normalfordelingsfunksjonen) for en angitt verdi og et angitt gjennomsnitt og standardavvik.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.