ARCCOT-funktion

ACOT-funktionen returnerer den inverse cotangens af en værdi i radianer.

Dele af en ARCCOT-funktion

ARCCOT(værdi)

Del Beskrivelse Noter
værdi Den værdi, som den inverse cotangens skal beregnes ud fra.
  • Værdier skal være et tal.

Eksempel på formler

ARCCOT(0)

ARCCOT(-1)

ARCCOT(A1)

Noter

• ARCCOT returnerer resultater, der er mellem 0 og π (pi).
  • ARCCOT skrives nogle gange som "arccot" eller "cot-1(x)" i matematik eller andre programmer.
  • Brug funktionen GRADER til at konvertere resultatet af ARCCOT fra radianer til grader.

Eksempler

Dette eksempel viser den inverse cotangens af tal i radianer:

A B
1 Formel Resultat
2 =ARCCOT(4) 0,2449786631
3 =ARCCOT(-4) -0,2449786631
4 =ARCCOT(0) 1,570796327

Dette eksempel viser den inverse cotangens af tal, der er konverteret til grader:

A B C
1 Data Formel Resultat
2 4 =GRADER(ARCCOT(A2)) 14,03624347
3 -4 =GRADER(ARCCOT(A3)) -14,03624347
4 0 =GRADER(ARCCOT(A4)) 90

Relaterede funktioner

• ARCCOTH: Funktionen ARCCOTH returnerer den inverse hyperbolske cotangens af en værdi i radianer.
  • COT: COT-funktionen returnerer cotangens af en vinkel, der angives i radianer.
  • COTH: COTH-funktionen returnerer den hyperbolske cotangens af ethvert heltal.
  • ARCTANH: ATANH-funktionen returnerer den inverse hyperbolske tangens af et tal.
  • ARCTAN: ATAN-funktionen returnerer den inverse tangens for en værdi i radianer.
  • ARCSINH: ASINH-funktionen returnerer den inverse hyperbolske sinus af et tal.
  • ARCSIN: ASIN-funktionen returnerer den inverse sinus af en værdi i radianer.
  • ARCCOSH: ACOSH-funktionen returnerer den inverse hyperbolske cosinus af et tal.
  • ARCCOS: ACOS-funktionen returnerer den inverse cosinus af en værdi i radianer.
  • GRADER: Funktionen DEGREES konverterer en vinkelværdi i radianer til grader.
  • RADIANER: RADIANS-funktionen konverterer en vinkelværdi i grader til radianer.
  • PI: PI-funktionen returnerer værdien pi til ni decimaler.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.