COT-funktion

COT-funktionen returnerer cotangens af en vinkel, der angives i radianer.

Dele af en COT-funktion

COT(vinkel)

Del Beskrivelse Noter
vinkel Den vinkel, som cotangens skal findes for, i radianer.

Eksempel på formler

COT(3.14)

COT(A1)

COT(1)

Eksempel

I dette eksempel viser COT-funktionen cotangensen for de givne vinkler i radianer:

A B
1 Formel Resultat
2 =COT(1) 0,6420926159
3 =COT(-1) -0,6420926159
4 =COT(4) 0,8636911545
5 =COT(0) #DIV/0!

Relaterede funktioner

• ARCCOT: ACOT-funktionen returnerer den inverse cotangens af en værdi i radianer.
  • COTH: COTH-funktionen returnerer den hyperbolske cotangens af ethvert heltal.
  • ARCTANH: ATANH-funktionen returnerer den inverse hyperbolske tangens af et tal.
  • ARCTAN: ATAN-funktionen returnerer den inverse tangens for en værdi i radianer.
  • ARCTAN2: ATAN2-funktionen returnerer vinklen mellem x-aksen og et linjesegment fra oprindelsen (0,0) til det angivne koordinatpar ("x", "y") i radianer.
  • ARCSINH: ASINH-funktionen returnerer den inverse hyperbolske sinus af et tal.
  • ARCSIN: ASIN-funktionen returnerer den inverse sinus af en værdi i radianer.
  • SIN: SIN-funktionen returnerer sinus af en vinkel, der angives i radianer.
  • COS: COS-funktionen returnerer cosinus af en vinkel, der angives i radianer.
  • ARCCOSH: ACOSH-funktionen returnerer den inverse hyperbolske cosinus af et tal.
  • ARCCOS: ACOS-funktionen returnerer den inverse cosinus af en værdi i radianer.
  • GRADER: Funktionen DEGREES konverterer en vinkelværdi i radianer til grader.
  • RADIANER: RADIANS-funktionen konverterer en vinkelværdi i grader til radianer.
  • PI: PI-funktionen returnerer værdien pi til ni decimaler.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.