Uppgradera till kopplade arbetsblad

Viktigt! Kopplade arbetsblad har ersatt den traditionella dataanslutaren. Det finns en ny flik för förhandsgranskning, men du kan inte utföra åtgärder på den nya fliken. Du kan använda utdrag i kopplade arbetsblad för att skapa samma tabellvy som i ditt tidigare arbetsflöde.

Efter den 30 juni 2022 måste arbetsblad som använder den traditionella dataanslutaren uppgraderas till ett kopplat arbetsblad.

Läs om hur du får åtkomst till, analyserar, visualiserar och delar miljarder datarader från kalkylarket med kopplade arbetsblad, den nya BigQuery-dataanslutaren.

Uppgradera till kopplade arbetsblad

Om du öppnar ett Google-kalkylark som använder den traditionella dataanslutaren följer du uppmaningen för att uppgradera till kopplade arbetsblad.

Om du inte uppgraderar när du uppmanas att göra det kan du uppgradera senare med följande steg:

1. På datorn öppnar du ett kalkylark i Google Kalkylark.
  2. Klicka på Uppgradera längst ned till vänster.
  3. Klicka på Uppgradera nu.
  4. Om du vill använda kopplade arbetsblad klickar du på Starta analys

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.