Oppgrader til tilkoblede ark

Viktig: Tilkoblede ark har erstattet den tradisjonelle datatilkoblingen. Det finnes en ny fane for forhåndsvisning, men du kan ikke utføre handlinger på den nye fanen. Du kan bruke utdrag i tilkoblede ark til å opprette den samme tabellvisningen som ble vist i den tidligere arbeidsflyten din.

Etter 30. juni 2022 må ark som bruker den tradisjonelle datakoblingen, oppgraderes til tilkoblede ark.

Finn ut hvordan du kan få tilgang til, analysere, visualisere og dele milliarder av rader med data fra regnearket ditt med tilkoblede ark – den nye funksjonen for tilkobling av BigQuery-data.

Oppgrader til tilkoblede ark

Hvis du åpner et Google-regneark der den tradisjonelle datatilkoblingen brukes, kan du godta forespørselen om å oppgradere til tilkoblede ark.

Hvis du ikke utfører oppgraderingen når du blir bedt om det, kan du gjøre det senere ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Åpne et regneark i Google Regneark på en datamaskin.
  2. Klikk på Oppgrader nederst til venstre.
  3. Klikk på Oppgrader nå.
  4. For å bruke tilkoblede ark klikker du på Start analysen

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.