Opgrader til forbundne regneark

Vigtigt! Den traditionelle dataconnector er erstattet af forbundne regneark. Der er en ny fane til forhåndsvisning, men du kan ikke udføre handlinger på den nye fane. Du kan bruge udtræk i forbundne regneark til at oprette den samme tabelvisning som i din gamle arbejdsgang.

Efter den 30. juni 2022 skal regneark, der benytter den traditionelle dataconnector, opgraderes til et forbundet regneark.

Få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til, analyserer, visualiserer og deler milliarder af rækker med data fra dit regneark via forbundne regneark, som er den nye BigQuery-dataconnector.

Opgrader til forbundne regneark

Hvis du åbner et Google-regneark, der benytter den traditionelle dataconnector, kan du vælge at opgradere til forbundne regneark i dialogboksen.

Hvis du ikke opgraderer, når du bliver bedt om det, kan du opgradere senere ved at følge denne vejledning:

1. Åbn et regneark i Google Sheets på din computer.
  2. Klik på Opgrader nederst til venstre.
  3. Klik på Opgrader nu.
  4. Klik på Start analyse for at bruge forbundne regneark.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.