Import, redigering og synkronisering af Salesforce-data med Google Sheets

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt! Denne tilføjelse er kun på engelsk.

Hent tilføjelsen

Inden du kan importere, opdatere eller slette Salesforce-data med Google Sheets, skal du konfigurere tilføjelsen.

Trin 1: Download tilføjelsen

1. Åbn et ark i Google Sheets.
  2. Øverst skal du klikke på Tilføjelser og så Tilføjelser og så Hent tilføjelser.
  3. Søg efter "Data connector for Salesforce" i søgefeltet øverst til højre
  4. Klik på Tilføj Plus ud for tilføjelsen.

Trin 2: Opret forbindelse til Salesforce

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du åbne et ark i Google Sheets.
  2. Øverst skal du klikke på Tilføjelser og så Data connector for Salesforce og så Log ind på Salesforce.
  3. Klik på Fortsæt.
  4. Klik på Tillad.
  5. Vælg det Salesforce-miljø, du vil logge ind på, i rullemenuen.
  6. Klik på Godkend.
  7. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode til Salesforce.

Import, opdatering og sletning af data

Importér data

Du kan kopiere data fra Salesforce til et Google-regneark.

1. Åbn et ark i Google Sheets.
  2. Øverst skal du klikke på Tilføjelser og så Data connector for Salesforce og så Åbn.
  3. Vælg en valgmulighed til højre:
    • Rapporter: Indsæt en eksisterende Salesforce-rapport i dit regneark.
    • Importér: Importér data fra Salesforce ved hjælp af vores forespørgselsværktøj eller SOQL.
  4. Skriv kilderapporten, -objektet, -feltet eller -filteret i søgefeltet.
    • Rapporter: Vælg at importere din rapport til et eksisterende regneark eller et nyt regneark.
    • Importér: Tilføj op til fem kildeobjekter, -felter og -filtre.
  5. Klik på Hent data eller Udfør.

Opdater og slet data

Vigtigt: Tilføjelsen kan bruges til at opdatere eller slette ændringer, der er foretaget i Google Sheets på din Salesforce-konto. Bruges med omtanke.

Opdater data

Du kan redigere data i dit Google-regneark og overføre ændringerne til Salesforce.

1. Åbn et ark i Google Sheets.
  2. Øverst skal du klikke på Tilføjelser og så Data connector for Salesforce og så Åbn.
  3. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du importere de data, du vil ændre. Få flere oplysninger om, hvordan du importerer data.
  4. Rediger dine data.
  5. Klik på Opdater til højre.
  6. Marker de rækker og kolonner, du vil opdatere.
  7. Klik på Opdater det valgte område.
  8. Vælg det Salesforce-kildeobjekt, du vil opdatere.
  9. Vælg en mulighed:
    • Indsæt: Eksportér alle data i regnearket til Salesforce som nye registreringer.
    • Opdatering: Opdater eksisterende Salesforce-registreringer.
    • Indsæt eller opdater: Opret nye, eller opdater eksisterende registreringer i Salesforce.
  10. Vælg kolonnen med resultater.
  11. Klik på Udfør.

Opdater data

Du kan opdatere dine data manuelt eller planlægge det på ét bestemt tidspunkt for rapporter, der allerede er importeret til Sheets.
  1. Åbn et ark i Google Sheets.

2. Øverst skal du klikke på Tilføjelser og så Data connector for Salesforce og så Åbn.

3. Klik på Opdater til højre.

• Du kan oprette en automatisk opdateringsplan ved at klikke på Opret og så Vælg et tidsinterval (4, 8 eller 24 timer) i rullemenuen og så Opret.

• Hvis du vil opdatere data manuelt, skal du klikke på Opdater.

Slet data

Vigtigt! Denne funktion sletter de registreringer, du fremhæver i Sheets fra Salesforce. Bruges med omtanke. I Hjælp til Salesforce kan du se, hvordan du gendanner slettede data.

1. Åbn et ark i Google Sheets.
  2. Øverst skal du klikke på Tilføjelser og så Data connector for Salesforce og så Åbn.
  3. Importér de data, du vil ændre. Få flere oplysninger om, hvordan du importerer data.
  4. Klik på Slet i tilføjelsesfeltet.
  5. Marker de rækker og kolonner, du vil slette.
  6. Klik på Opdater det valgte område.
  7. Vælg det Salesforce-kildeobjekt, du vil slette.
  8. Vælg din primære nøglekolonne.
  9. Klik på Slet.

Få flere oplysninger om scripts og tilføjelser

Tilføjelser dækkes af Yderligere vilkår for Google Apps Script.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.