Frys, grupper, skjul eller slå sammen rader og kolonner

Du kan fryse, gruppere, skjule og slå sammen kolonner, rader og celler i et regneark.

Frys eller opphev frysingen av rader eller kolonner

For å feste data på ett sted og fortsatt kunne se dem når du ruller nedover eller bortover siden, kan du fryse rader eller kolonner.

1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på et radnummer eller en kolonnebokstav.
  3. I menyen som dukker opp, trykker du på høyrepilen og deretter Frys eller Opphev frysing.
Skjul kolonner eller rader
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på en rad eller kolonne.
  3. I menyen som dukker opp, trykker du på høyrepilen og deretter Skjul rad eller Skjul kolonne.
Gruppér eller opphev grupperingen av rader eller kolonner
  1. Åpne et regneark i Google Regneark-appen på iPhone eller iPad.
  2. Markér radene eller kolonnene du vil gruppere eller oppheve grupperingen av.
  3. Trykk på de markerte radene eller kolonnene.
  4. I menyen som dukker opp, trykker du på høyrepilen og deretter Gruppér eller Opphev grupperingen.

For å vise eller skjule grupperte rader eller kolonner trykker du på pluss (+) eller minus (-).

Merk: Hvis det finnes en gruppe innenfor en annen gruppe, trykker du først på dobbeltpilene ».

Beslektede artikler