Conditionele opmaakregels gebruiken in Google Spreadsheets

Op een iPhone of iPad kun je regels voor conditionele opmaak bekijken, maar niet bewerken.
true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.