Lägga till och använda kryssrutor

Du kan lägga till kryssrutor i celler i ett kalkylark. Kryssrutor kan användas i många syften, som att spåra ett projekt, registrera närvaro och bocka av din att göra-lista.

Infoga kryssrutor

1. Öppna ett kalkylark i Google Kalkylark-appen på en Android-enhet.
  2. Markera de celler du vill ska ha kryssrutor.
  3. Tryck på Mer Mer följt av Datavalidering uppe till höger.
  4. Tryck på Kryssruta på listan under Kriterier.

Relaterade artiklar

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.