Brug låst tilstand til tests

Du kan hjælpe med at holde eleverne fokuserede, mens de gennemfører tests på deres Chromebooks. Når elever gennemfører en test i låst tilstand, kan de ikke kigge på andre websites eller åbne andre apps.

Om låst tilstand

I låst tilstand indsamles mailadresser, og tests begrænses til kun dit domæne. I låst tilstand:

• Kan elever ikke bruge andre apps.
  • Er nogle udvidelser og tastaturgenveje deaktiveret.
  • Underrettes underviseren via mail, hvis en elev afslutter testen eller åbner en anden fane.
  • Underrettes underviseren via mail, hvis en elev genåbner testen inden for 30 dage.
    • Bemærk! Hvis en elev genåbner en test mere end 30 dage efter sidste gang, vedkommende åbnede testen, sendes der ingen notifikation.
  • Du kan muligvis kun få adgang til testen i planlagte tidsrum.

Vigtigt: Hvis du vil bruge låst tilstand, skal du bruge:

Aktivér låst tilstand

1. Åbn en test i Google Analyse.
  2. Klik på Indstillinger øverst i testen.
  3. Aktivér Låst tilstand under "Chromebook-indstillinger".

Hjælpefunktioner og udvidelser i låst tilstand

Anbefalede hjælpefunktioner til Chromebook
  • ChromeVox (oplæsning)
  • Tilstand med høj kontrast
  • Forstørrelse af fuld skærm
  • Fastgjort lup
Anbefalede Chrome-udvidelser
Fra Don Johnston:
  • Quizbot: En automatisk testopretter til Analyse (til lærere).
  • Snap&Read: En tekstlæser, der kan oversætte, tydeliggøre og organisere idéer.
  • Co:Writer: Et skrivehjælpeværktøj med ordforslag, talegenkendelse og oversættelse.
Du kan få flere oplysninger om disse værktøjer på Don Johnstons website.
Fra Texthelp:
  • EquatIO: Konverterer din indtastning til matematiske ligninger, formler og meget mere.
  • Read&Write til Google Chrome: Konverterer tekst til tale og tale til tekst med billedordbøger, tekstforslag og meget mere.

Tip: Hvis du ikke kan finde en hjælpefunktion, skal du bruge genveje til hjælpefunktioner i stedet.

Hvis du ikke kan bruge låst tilstand

For lærere, der giver tests
For elever, der skal gennemføre tests

Hvis du stadig ikke kan starte testen, skal du kontakte din lærer.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.