Referensdata från andra ark

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Inom ett kalkylark kan du replikera data och kopiera den från ett arbetsblad till ett annat.

Hämta data från andra arbetsblad i kalkylarket

1. Öppna docs.google.com/spreadsheets/ på datorn.
  2. Öppna eller skapa ett arbetsblad.
  3. Markera en cell.
  4. Ange = följt av namnet på arbetsbladet, ett utropstecken och cellen som kopieras. Till exempel =Arbetsblad1!A1 eller =Arbetsblad nummer två!B4.

Obs! Om ett namn på ett arbetsblad innehåller blanksteg eller andra icke-alfanumeriska symboler anger du enkla citattecken runt det (som i det andra exemplet ovan).

Hämta data från andra kalkylark

Viktigt! Om du vill referera till en cell eller ett cellintervall i ett annat kalkylark måste du använda funktionen IMPORTRANGE.

Om du vill hämta data från andra kalkylark använder du funktionen IMPORTRANGE.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.