Muissa taulukoissa olevaan dataan viittaaminen

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit kopioida dataa laskentataulukon sisällä toiseen laskentataulukkoon.

Datan noutaminen laskentataulukon muista taulukoista

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen docs.google.com/spreadsheets/.
  2. Avaa tai luo taulukko.
  3. Valitse solu.
  4. Kirjoita "="-merkki, jota seuraa taulukon nimi, huutomerkki ja kopioitava solu. Esimerkki: =Taulukko1!A1 tai ='Taulukko nro kaksi'!B4.

Huom. Jos taulukon nimi sisältää välilyöntejä tai muita ei-aakkosnumeerisia merkkejä, lisää sen alkuun ja loppuun heittomerkki (kuten toisessa esimerkissä).

Datan noutaminen muista laskentataulukoista

Tärkeää: Jos haluat viitata toisessa laskentataulukossa olevaan soluun tai soluväliin, käytä IMPORTRANGE-funktiota.

Voit noutaa dataa muista laskentataulukoista IMPORTRANGE-funktion avulla.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.