Uw taalinstelling wijzigen voor Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Uw taal wijzigen

Als Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties wordt weergegeven in een taal die u niet begrijpt of niet wilt gebruiken, kunt u de taal wijzigen.

1. Open het startscherm van Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik op het menu in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op het pictogram Instellingen .
  4. Klik in de pagina 'Instellingen' op het dropdown-menu naast Taal.
  5. Selecteer de taal die u wilt gebruiken.
  6. Klik op Opslaan.

Taalopties

In Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties kunt u de volgende talen kiezen:

Afrikaans, Amhaars, Arabisch, Armeens, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengaals, Bulgaars, Catalaans, Chinees (Hongkong), Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Deens, Duits, Engels, Engels (Verenigd Koninkrijk), Estlands, Filipijns, Fins, Frans, Frans (Canada), Galicisch, Georgisch, Grieks, Gujarati, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, IJslands, Indonesisch, Italiaans, Japans, Kannada, Khmer, Koreaans, Kroatisch, Lao, Lets, Litouws, Malayalam, Maleis, Marathi, Mongools, Nederlands, Nepalees, Noors, Oekraïens, Perzisch (Farsi), Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Roemeens, Russisch, Servisch, Sinhala, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Spaans (Latijns-Amerika), Tamil, Telugu, Thai, Tsjechisch, Turks, Urdu, Vietnamees, Zulu en Zweeds.

U moet misschien cookies inschakelen om te voorkomen dat uw taalselectie verandert. Als u Google Chrome gebruikt, leest u hier hoe u cookies toestaat. Als u een andere browser gebruikt, volgt u de instructies in het helpcentrum voor uw browser om cookies toe te staan:

Matt is expert op het gebied van Documenten en Drive en auteur van deze Help-pagina. Kies een van de onderstaande opties om hem te laten weten wat u van deze pagina vindt.

Hoe nuttig is dit artikel:

Feedback is geregistreerd. Hartelijk dank.
  • Helemaal niet nuttig
  • Niet erg nuttig
  • Een beetje nuttig
  • Erg nuttig
  • Uitermate nuttig