Skapa automatiskt en serie eller lista

Du kan använda autofyll om du vill skapa en serie med siffror, bokstäver eller datum i Google Kalkylark.

Använda autofyll för att slutföra en serie

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en iPhone eller iPad.
  2. I en kolumn eller på en rad anger du text, siffror eller datum i minst två celler bredvid varandra.
  3. Markera dina celler genom att dra hörnet över cellerna du fyllt i och cellerna du vill autofylla.
  4. Tryck på de valda cellerna följt av Autofyll. Om du inte ser Autofyll trycker du först på Mer högerpil.
    • Om cellerna bildar en serie av datum eller siffror fortsätter serien över de markerade cellerna.
    • Om cellerna inte bildar en serie med datum eller siffror, repeteras listan över värden över de valda cellerna.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.