Problem vid redigering av Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Formulär

Om du har problem med att öppna eller redigera Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär kan du prova någon av åtgärderna nedan.

Obs! Om du har problem med Google Drive, exempelvis med att ladda upp filer eller synkronisera dokument, kan du läsa mer i hjälpcentret för Google Drive.

Åtgärder att börja med

Uppdatera sidan

Testa att uppdatera sidan om du inte kan öppna eller redigera en fil. Välj webbläsare nedan:

• Google Chrome: Klicka på Hämta sidan igen Läs in igen uppe till vänster.
  • Safari: Vy följt av Ladda om sidan.
  • Firefox: Klicka på Ladda om aktuell sida Läs in igen högst upp.
  • Internet Explorer: Tryck på F5 på tangentbordet.
  • Microsoft Edge: Tryck på F5 på tangentbordet.
Öppna filen i en annan webbläsare

Kontrollera detta

Testa detta

• Öppna filen på en annan dator eller i en annan webbläsare, exempelvis Chrome, Safari eller Firefox.
Testa med en mindre fil

Kontrollera att filen inte är för stor för Google Dokumentredigerare.

Läs om hur stora filerna kan vara i Google Dokument, Kalkylark och Presentationer.

Avancerade åtgärder

Inaktivera pluginprogram eller tillägg för webbläsaren

Ibland kan tillägg och pluginprogram för webbläsare orsaka problem med Google Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Formulär.

Välj webbläsare om du vill läsa mer:

Rensa cacheminnet och ta bort cookies

Välj webbläsare nedan för att läsa om hur du rensar cacheminnet och tar bort cookies:

Inaktivera och aktivera offlineinställningar

Beroende på inställningarna kan du kanske arbeta i dina filer offline. Läs mer om att arbeta med Google Dokument, Kalkylark och Presentationer offline.

Om du har aktiverat offlineåtkomst kan du testa inaktivera och aktivera det på nytt.

1. Öppna startsidan för Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till vänster.
  3. Klicka på .
  4. Inaktivera Offline om det är aktiverat.
Kontrollera om det finns en brandvägg

Om det finns en brandvägg kan en domän- eller nätverksadministratör hjälpa dig med brandväggs- eller serverinställningar.

Om du inte har hittat svaret på problemet ställer du en fråga i Google Dokument-forumet.