Se aktiviteten i Google-dokumentene, -regnearkene og -presentasjonene dine

Hvis noen med en jobb- eller skolekonto deler en fil med deg, kan de kanskje se når personer som er pålogget ser den.

Enkelte funksjoner er bare tilgjengelige for jobb- eller skolekontoer, og du er ikke logget på.

Klikk her for å logge på jobb- eller skolekontoen din.

Åpne Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på en datamaskin for å endre visningsloggen i aktivitetsoversikten.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.