Velg et spørsmål for skjemaet ditt

Du kan ta med opptil 2000 valg og samle inn flere typer svar i skjemaer og quizer.

Finn ut hvordan du legger til spørsmål i skjemaer.

Skriv inn et svar

Kort svar
  • Folk kan skrive svar med noen få ord.
Avsnitt
  • Folk kan skrive lange svar i ett eller flere avsnitt.

Velg fra en liste

Det skilles mellom store og små bokstaver i alternativene du legger til i spørsmål i skjemaer.

Flervalgsspørsmål
  • Folk kan velge fra et sett med alternativer.
  • Folk kan bare velge ett alternativ.
  • Du kan ta med «Annet» som et alternativ, så kan folk skrive inn et kort svar.
Avmerkingsbokser
  • Folk kan velge fra et sett med alternativer.
  • Folk kan velge mer enn ett alternativ.
  • Du kan ta med «Annet» som et alternativ, så kan folk skrive inn et kort svar.
Rullegardinmeny
  • Folk kan velge fra et sett med alternativer.
  • Folk kan bare velge ett alternativ.

laste opp filer

Opplasting av fil
Andre kan laste opp filer som svar på et spørsmål:

Viktig: Du kan ikke bruke dette spørsmålet hvis skjemaet er lagret i en delt disk, eller hvis administratoren slår på forebygging av datatap

Velg fra et rutenett

Lineær skala

You can ask responders to provide a rating on a scale.

• Folk kan rangere spørsmålet ditt på en skala.
  • Skalaen kan starte på 0 eller 1.
  • Skalaen kan slutte på et heltall fra 2 til 10.
  • Du kan angi en etikett for hver ende av skalaen.
Flervalgsrutenett

Du kan opprette et rutenett der respondentene kan velge ett svar per rad.

• Når du slår på «Krev et svar i hver rad»-bryteren: Respondentene må gjøre et valg i hver rad. Hvis de ikke gjør det, vises en feilmelding, og respondenten kan ikke fortsette.
  • Begrens respondenter til ett valg per kolonne: Når mer enn ett svar er valgt i en kolonne, vises en feilmelding. Respondentene kan ikke fortsette.
    1. Klikk på Mer nederst til høyre.
    2. Merk av for «Begrens til ett svar per kolonne».
  • Gjør rekkefølgen på rader tilfeldig:
    1. Klikk på Mer nederst til høyre.
    2. Merk av for «Tilfeldig rekkefølge på rader».

Eksempel på «Begrens til ett svar per kolonne»

Inndata:

• Rader: A, B, C
  • Kolonner: 1, 2, 3

Resultat: Respondentene velger ett radelement (A, B, C) for hver kolonne (1, 2, 3). Hvis de merker av for flere rader i en kolonne, vises en feilmelding.

Rutenett med avmerkingsbokser

Du kan opprette et rutenett der respondentene kan velge ett eller flere svar per rad.

• Når du slår på «Krev et svar i hver rad»-bryteren: Respondentene må gjøre et valg i hver rad. Hvis de ikke gjør det, vises en feilmelding, og respondenten kan ikke fortsette.
  • Begrens respondenter til ett valg per kolonne: Når mer enn ett svar er valgt i en kolonne, vises en feilmelding. Respondentene kan ikke fortsette.
    1. Klikk på Mer nederst til høyre.
    2. Merk av for «Begrens til ett svar per kolonne».
  • Gjør rekkefølgen på rader tilfeldig:
    1. Klikk på Mer nederst til høyre.
    2. Merk av for «Tilfeldig rekkefølge på rader».

Eksempel på «Begrens til ett svar per kolonne»

Inndata:

• Rader: A, B, C
  • Kolonner: 1, 2, 3

Resultat: Respondentene kan merke av flere kolonner (1, 2, 3) for hvert radelement (A, B, C). Hvis de merker av for flere rader i en kolonne, får de en feilmelding.

Velg en dato og et klokkeslett

Dato
  • Folk kan fylle ut en hvilken som helst dato i dette feltet.
  • For å ta med år eller klokkeslett, klikk på Mer Mer nederst til høyre i spørsmålet.
Tid
  • Folk kan fylle ut tid eller varighet.
  • For å bytte mellom tid og varighet, klikk på Mer Mer nederst til høyre i spørsmålet.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.