Använd Google Keep i ett dokument eller en presentation

Du kan skapa, visa och lägga till dina Google Keep-anteckningar i ett dokument eller en presentation.

Se dina Google Keep-anteckningar

1. På datorn öppnar du ett dokument eller en presentation i Google Dokument eller Google Presentationer.
  2. Välj Keep Keep till höger.

Spara text eller bild som en anteckning

1. På datorn öppnar du ett dokument eller en presentation i Google Dokument eller Google Presentationer.
  2. Markera och högerklicka på texten eller bilden du vill spara som en anteckning.
  3. På menyn som visas klickar du på Spara i Keep.

Lägg till en anteckning i ett dokument

1. På datorn öppnar du ett dokument eller en presentation i Google Dokument eller Google Presentationer.
  2. Välj Keep Keep till höger.
  3. Leta upp anteckningen du vill lägga till i sidpanelen.
  4. Klicka och dra anteckningen till dokumentet.

Relaterade artiklar

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret