Bruk Google Keep i dokumenter og presentasjoner

Du kan opprette, se på og sette inn Google Keep-notatene dine i dokumenter og presentasjoner.

Se Google Keep-notatene dine

1. Åpne et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter eller Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Velg Keep Keep på høyre side.

Lagre tekst eller bilder som notater

1. Åpne et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter eller Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Fremhev og høyreklikk teksten eller bildet du vil lagre som et notat.
  3. Klikk på Lagre i Keep i menyen som vises.

Legg til notater i dokumenter

1. Åpne et dokument eller en presentasjon i Google Dokumenter eller Google Presentasjoner på en datamaskin.
  2. Velg Keep Keep på høyre side.
  3. Finn notatet du vil legge til, i sidepanelet.
  4. Klikk på notatet og dra det til dokumentet.