Google Keep in een document of presentatie gebruiken

Je kunt Google Keep-notities maken, bekijken en invoegen in een document of presentatie.

Google Keep-notities bekijken

1. Open op je computer een document of presentatie in Google Documenten of Google Presentaties.
  2. Klik aan de rechterkant op Keep Keep.

Tekst of afbeelding als notitie opslaan

1. Open op je computer een document of presentatie in Google Documenten of Google Presentaties.
  2. Markeer de tekst of afbeelding die je als notitie wilt opslaan en klik met de rechtermuisknop.
  3. Klik in het menu dat wordt geopend op Opslaan in Keep.

Een notitie aan een document toevoegen

1. Open op je computer een document of presentatie in Google Documenten of Google Presentaties.
  2. Klik aan de rechterkant op Keep Keep.
  3. Zoek in het zijvenster de notitie die je wilt toevoegen.
  4. Klik op de notitie en sleep deze naar het document.

Gerelateerde artikelen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.