Se og bruk foreslåtte oppsett i presentasjoner

Viktig: Utforsk Utforsk i Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner blir utilgjengelig fra 30. januar 2024. Du kan bruke verktøyfinneren i Dokumenter, Regneark og Presentasjoner til å finne handlinger raskt, for eksempel «Betinget formatering» i Regneark, «Uten sideinndeling» i Dokumenter og «Åpne maler» i Presentasjoner. Du kan også skrive inn «@» og velge blant flere elementer for å lage innhold som

• rullegardinmenyer, emojier og personbrikker
  • møtenotater og e-postutkast i Dokumenter
  • finansbrikker i Regneark

Finn og legg til foreslått innhold basert på hva Google Presentasjoner-filen din inneholder. Du kan også søke gjennom de andre dokumentene dine og på nettet mens du er i presentasjonen.

Gå til slides.google.com på en datamaskin hvis du vil bruke Utforsk i Presentasjoner.

Relaterte artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.