Voorgestelde lay-outs bekijken en gebruiken in een presentatie

Belangrijk: De functie Verkennen Verkennen in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties is vanaf 30 januari 2024 niet meer beschikbaar. Je kunt de toolzoeker in Documenten, Spreadsheets en Presentaties gebruiken om snel naar acties gaan zoals Conditionele opmaak in Spreadsheets, Zonder paginering in Documenten en Templates openen in Presentaties. Je kunt ook @ invoeren en kiezen uit een reeks items om content te maken, zoals:

• Dropdownmenu's, emoji's en contactchips
  • Notulen en e-mailconcepten in Documenten
  • Finance-chips in Spreadsheets

In Google Presentaties kun je voorgestelde content vinden en aan je presentatie toevoegen. De voorgestelde content is gebaseerd op de inhoud van je presentatie. Vanuit een presentatie kun je ook zoeken in je documenten en op internet.

Als je de functie Verkennen van Google Presentaties wilt gebruiken, ga je naar slides.google.com op een computer.

Gerelateerde artikelen

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.