Google Docsin käyttö

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Google Docs on verkossa toimiva tekstinkäsittelysovellus, jonka avulla voit luoda ja muotoilla dokumentteja ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Tutustu Google Docsin käytön parhaisiin vinkkeihin.

Vaihe 1: Dokumentin luominen

Uuden dokumentin luominen:
  1. Avaa Docsin aloitusnäyttö tietokoneella osoitteesta docs.google.com.
  2. Valitse vasemman yläkulman Luo uusi dokumentti ‑kohdasta Tyhjä Uusi.
Voit luoda uusia dokumentteja myös URL-osoitteessa docs.google.com/create.

Vaihe 2: Muokkaaminen ja muotoilu

Dokumentin muokkaaminen:

1. Avaa dokumentti tietokoneen Google Docsissa.

2. Kaksoisklikkaa sanaa, jonka haluat valita, tai valitse muutettava teksti kohdistimen avulla.
  3. Aloita muokkaaminen.
  4. Voit kumota tai toistaa toiminnon klikkaamalla yläreunasta Kumoa Kumoa tai Toista Toista.

Huom. Jos haluat muokata dokumenttia laitteella, jossa on kosketusnäyttö (esimerkiksi Pixelbook), voit aloittaa kirjoittamisen kaksoisnapauttamalla dokumenttia.

Voit lisätä ja muokata tekstiä, kappaleita, rivivälejä ja muita dokumentin ominaisuuksia.

Vaihe 3: Jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Voit jakaa tiedostoja ja kansioita muille ja valita, onko heillä oikeus katsella, muokata tai kommentoida niitä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.