Legg til eller slett kolonner i et dokument

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan sette inn eller fjerne kolonner i et dokument i Google Dokumenter.

Viktig: Disse funksjonene er ikke tilgjengelige for dokumenter uten sideinndeling. For å bruke disse funksjonene må du sørge for at formatet med sideinndeling er valgt for dokumentet.

Plassér tekst i kolonner

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter.
  2. Velg teksten du vil plassere i kolonner.
  3. Klikk på Format etterfulgt av Kolonner.
  4. Velg antallet kolonner du vil ha.

Endre formatering av kolonner

1. Velg kolonnene du vil endre.
  2. Klikk på Format etterfulgt av Kolonner.
  3. Klikk på Flere alternativer.
  4. Gjør endringene, og klikk deretter på Bruk.

Fjern kolonneformatet

1. Velg kolonnene du vil endre.
  2. Klikk på Format etterfulgt av Kolonner etterfulgt av 1 kolonne Column.

Legg til et spalteskift

Spalteskift gjør at den påfølgende teksten begynner øverst i neste kolonne, på samme måte som med sideskift.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter.
  2. Klikk på den delen av kolonnen hvor du vil legge til et spalteskift.
  3. Klikk på Sett inn etterfulgt av Skift etterfulgt av Spalteskift.

Hvis alternativet for spalteskift ikke er tilgjengelig, kan du legge inn tekst i to eller flere kolonner.