Sarakkeiden lisääminen dokumenttiin tai poistaminen dokumentista

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit lisätä sarakkeita dokumenttiin ja poistaa niitä Google Docsissa.

Tärkeää: Nämä ominaisuudet eivät ole käytettävissä dokumenteissa, jotka ovat sivuttomassa muodossa. Jos haluat käyttää näitä ominaisuuksia, varmista, että dokumentti on sivumuodossa.

Tekstin jakaminen palstoihin

1. Avaa dokumentti Google Docsissa.
  2. Valitse teksti, jonka haluat jakaa palstoihin.
  3. Valitse Muoto ja sitten Palstat.
  4. Valitse haluamasi palstojen määrä.

Palstan muotoilun muuttaminen

1. Valitse muutettavat palstat.
  2. Valitse Muoto ja sitten Palstat.
  3. Valitse Lisäasetukset.
  4. Tee haluamasi muutokset ja valitse Käytä.

Palstan muotoilun poistaminen

1. Valitse muutettavat palstat.
  2. Valitse Muoto ja sitten Palstat ja sitten 1 palsta Column.

Palstanvaihdon lisääminen

Palstanvaihdon jälkeen teksti alkaa seuraavan palstan yläreunasta sivunvaihdon tapaan.

1. Avaa dokumentti Google Docsissa.
  2. Klikkaa sitä palstan kohtaa, johon haluat lisätä palstanvaihdon.
  3. Klikkaa Lisää ja sitten Vaihto ja sitten Palstanvaihto.

Jos palstanvaihto ei ole käytettävissä, jaa teksti kahteen tai useampaan palstaan.