Sarakkeiden lisääminen dokumenttiin tai poistaminen dokumentista

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Voit lisätä sarakkeita dokumenttiin ja poistaa niitä Google Docsissa.

Tärkeää: Nämä ominaisuudet eivät ole käytettävissä dokumenteissa, jotka ovat sivuttomassa muodossa. Jos haluat käyttää näitä ominaisuuksia, varmista, että dokumentti on sivumuodossa.

Ominaisuus toimii ainoastaan tietokoneilla, ei Android-laitteilla.