Kaavion, taulukon tai diojen linkittäminen Google Docsiin tai Slidesiin

Kun lisäät kaavion, taulukon tai dian Google Docsiin tai Google Slidesiin, voit linkittää ne aiempiin tiedostoihin. Lue lisää siitä, miten voit lisätä ja muokata taulukoita, joita ei ole linkitetty Google Sheetsiin.

Tärkeää:

• Henkilöt, joilla on pääsy dokumenttiisi tai esitykseesi, voivat katsoa kaikkia linkitettyjä kaavioita, taulukoita ja dioja, vaikka heillä ei olisi pääsyä alkuperäisen kaavion, taulukon tai diat sisältävään tiedostoon.
  • Kun linkitetty objekteja päivitetään, alkuperäisessä tiedostossa objekteihin tehdyt muutokset ohittavat uuteen tiedostoon tehdyt muutokset. Lue lisää linkitettyjen objektien päivittämisestä.
    • Vinkki: Jos muokkaat uuteen tiedostoon linkitettyä kaaviota, taulukkoa tai diaa, muutoksia ei kopioida alkuperäiseen tiedostoon.
  • Voit linkittää saman linkitetyn objektin useisiin eri dokumentteihin ja esityksiin.

Voit lisätä kaavioita, taulukoita ja dioja dokumenttiin tai esitykseen siirtymällä tietokoneella osoitteeseen docs.google.com tai slides.google.com.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.