Länka ett diagram, en tabell eller bilder till Google Dokument eller Presentationer

När du infogar ett diagram, en tabell eller en bild i Google Dokument eller Google Presentationer kan du länka dem till befintliga filer. Läs om hur du lägger till och redigerar tabeller som inte länkar till Google Kalkylark.

Viktigt!

• Personer med åtkomst till ditt dokument eller din presentation kan se alla länkade diagram, tabeller eller bilder, även om de inte har åtkomst till filen som innehåller de ursprungliga diagrammen, tabellerna eller bilderna.
  • När länkade objekt uppdateras åsidosätter alla ändringar av objekten i originalfilen ändringar som gjorts i den nya filen. Läs om hur du uppdaterar länkade objekt.
    • Tips! Om du gör ändringar i det länkade diagrammet, den länkade tabellen eller bilden in den nya filen kopieras inte ändringarna till originalfilen.
  • Du kan länka samma länkade objekt i många olika dokument eller presentationer.

Öppna docs.google.com eller slides.google.com på en dator om du vill lägga till diagram, tabeller eller bilder i ett dokument eller en presentation.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret