Knytt diagrammer, tabeller eller lysbilder til Google Dokumenter eller Presentasjoner

Når du setter inn diagrammer, tabeller eller lysbilder i Google Dokumenter eller Google Presentasjoner, kan du knytte dem til eksisterende filer. Finn ut hvordan du legger til og redigerer tabeller som ikke er knyttet til Google Regneark

Viktig:

• Personer med tilgang til dokumentet eller presentasjonen din får mulighet til å se alle tilknyttede diagrammer, tabeller eller lysbilder, selv om de ikke har tilgang til filen som inneholder de opprinnelige diagrammene, tabellene eller lysbildene.
  • Når de tilknyttede objektene oppdateres, blir endringene som er gjort i den nye filen overstyrt av eventuelle redigeringer av objektene i den opprinnelige filen. Finn ut hvordan du oppdaterer tilknyttede objekter.
    • Tips: Hvis du gjør endringer i det tilknyttede diagrammet, den tilknyttede tabellen eller det tilknyttede lysbildet i den nye filen, kopieres ikke endringene til den opprinnelige filen.
  • Du kan knytte det samme objektet til mange forskjellige dokumenter eller presentasjoner.

Hvis du vil legge til diagrammer, tabeller eller lysbilder i et dokument eller i en presentasjon, kan du gå til docs.google.com eller slides.google.com på en datamaskin.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.