Een diagram, tabel of dia aan Google Documenten of Presentaties koppelen

Je kunt diagrammen, tabellen of dia's die je invoegt in Google Documenten of Google Presentaties aan bestaande bestanden koppelen. Meer informatie over hoe je tabellen toevoegt en bewerkt die niet aan Google Spreadsheets worden gekoppeld

Belangrijk:

• Mensen met toegang tot je document of presentatie kunnen alle gekoppelde diagrammen, tabellen of dia's bekijken, zelfs als ze geen toegang hebben tot het bestand met de oorspronkelijke diagrammen, tabellen of dia's.
  • Wanneer gekoppelde objecten worden geüpdatet, worden wijzigingen die zijn aangebracht in het nieuwe bestand overschreven door bewerkingen die zijn uitgevoerd op de objecten in het oorspronkelijke bestand. Meer informatie over hoe je gekoppelde objecten kunt updaten
    • Tip: Wijzigingen die je aanbrengt in gekoppelde diagrammen, tabellen of dia's in het nieuwe bestand, worden niet naar het oorspronkelijke bestand gekopieerd.
  • Je kunt hetzelfde gekoppelde object aan veel verschillende documenten of presentaties koppelen.

Als je diagrammen, tabellen of dia's wilt toevoegen aan een document of presentatie, moet je op een computer naar docs.google.com of slides.google.com gaan.

true
Informatiecentrum bezoeken

Gebruik je Google-producten, zoals Google Documenten, op het werk of op school? Misschien zijn onze tips, trainingen en templates dan wel wat voor jou. Leer werken met Office-bestanden zonder Office te installeren, creëer dynamische projectplannen en teamagenda's, breng je inbox automatisch op orde en nog veel meer.