Knyt et diagram, en tabel eller dias til Google Docs eller Slides

Når du indsætter et diagram, en tabel eller et dias i Google Docs eller Google Slides, kan du knytte dem til eksisterende filer. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer og redigerer tabeller, der ikke er knyttet til Google Sheets.

Vigtigt!

• Personer med adgang til dit dokument eller din præsentation vil kunne se alle tilknyttede diagrammer, tabeller eller dias, også selvom de ikke har adgang til den fil, der indeholder de oprindelige diagrammer, tabeller eller dias.
  • Når tilknyttede objekter opdateres, vil eventuelle redigeringer af objekterne i den oprindelige fil tilsidesætte ændringer, der er foretaget i den nye fil. Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer tilknyttede objekter.
    • Tip! Hvis du redigerer tilknyttede diagrammer, tabeller eller dias i din nye fil, kopieres ændringerne ikke til den oprindelige fil.
  • Du kan tilknytte det samme tilknyttede objekt i mange forskellige dokumenter eller præsentationer.

Tilføj et nyt diagram til et dokument eller en præsentation

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Klik på Indsæt og så Diagram.
  3. Klik på den diagramtype, du vil tilføje.

Når du tilføjer et nyt diagram:

Integrer tabeller, diagrammer og dias

For at holde diagrammer, tabeller og dias opdateret på tværs af filer, kan du integrere:

• Tabeller og diagrammer i Google Docs og Slides.
  • Dias fra én Google Slides-præsentation i en anden.
  • Dias fra Google Slides i Google Docs.
Tilføj et diagram fra Google Sheets
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Klik på Indsæt og så Diagram og så Fra Sheets.
  3. Klik på regnearket med det diagram, du vil tilføje, og klik derefter på Vælg.
  4. Klik på det diagram, du vil tilføje.
    • Hvis du ikke vil have, at diagrammet knyttes til regnearket, skal du fjerne markeringen af "Knyt til regneark".
  5. Klik på Importér.
Tilføj en tabel fra Google Sheets

Tip! Tabeller med mere end 400 celler indsættes uden sammenkædning i dit dokument. Du kan ikke udvide en tidligere sammenkædet tabel til mere end 400 celler.

1. På din computer skal du åbne et ark i Google Sheets i Google Chrome eller Firefox.
  2. Makér de celler, du vil indsætte i Docs eller Slides.
  3. Øverst skal du klikke på Rediger og så Kopiér.
  4. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  5. Klik her, hvor du vil placere din tabel, og klik på Rediger og så Indsæt.
  6. Vælg "Knyt til regneark" eller "Indsæt ikke-tilknyttet", og klik på Indsæt.

Indsæt dias fra en anden præsentation
  1. På din computer skal du åbne en præsentation i Google Slides.
  2. Vælg de dias, du vil integrere.
  3. Øverst skal du klikke på Rediger og så Kopiér.
  4. Åbn en anden præsentation i Google Slides, hvor du vil indsætte disse dias.
  5. Til venstre skal du klikke på det dias, hvor du vil indsætte dem.
  6. Øverst skal du klikke på Rediger og så Indsæt.
  7. Klik på Tilknyt dias.
Føj et dias til et dokument
  1. På din computer skal du åbne en præsentation i Google Slides.
  2. Til venstre klikker du på det dias, du vil tilføje.
  3. Øverst skal du klikke på Rediger og så Kopiér.
  4. Åbn et dokument i Google Docs på din computer.
  5. Klik der, hvor du vil tilføje diasset.
  6. Øverst skal du klikke på Rediger og så Indsæt.
  7. Vælg en mulighed, og klik derefter på Indsæt.

Rediger, opdater eller fjern tilknytningen mellem et diagram, en tabel eller dias

Rediger et diagram, en tabel eller et dias

Åbn og rediger et diagram, en tabel eller et dias

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Klik på et diagram eller en tabel for at markere det.
  3. Klik på Linkindstillinger Pil ned og så Åbn kilde øverst til højre i diagrammet eller tabellen.
  4. Du kan nu ændre den oprindelige fil.

Skift cellens område i en tabel

Tip! Du kan ikke udvide en sammenkædet tabel til mere end 400 celler i dit dokument.

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Klik på en tabel for at markere den.
  3. Klik på Linkindstillinger Pil ned og så Skift område.
  4. Angiv det ønskede område, og klik derefter på OK.

Opdater diagrammer, tabeller eller dias i et dokument eller en præsentation

Opdater dataene i dit diagram eller i din tabel

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Klik på Opdater i øverste højre hjørne af diagrammet, tabellen eller diasset.

Opdater dataene i flere diagrammer eller tabeller

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Øverst skal du klikke på Værktøjer og derefter Tilknyttede objekter. Et sidebjælke åbnes til højre.
  3. Klik på Opdater alle nederst.
Tip! Klik på Opdater ud for bestemte objekter for at opdatere dem enkeltvis.

Hvis du ikke kan se "Opdater" eller "Opdater alle":

• Dine diagrammer, tabeller eller dias er muligvis ikke tilknyttede.
  • Dine diagrammer, tabeller eller dias er muligvis allerede opdateret.

Formatér din tabel, så den matcher dit regneark

1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Klik på en tabel for at markere den.
  3. Klik på Linkindstillinger Pil ned og så Match regnearkets data og formatering i øverste højre hjørne af diagrammet eller tabellen.
Fjern tilknytningen mellem dit diagram, din tabel eller dine dias fra den oprindelige fil
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Google Slides på din computer.
  2. Vælg et diagram, en tabel eller dias, som du vil fjerne tilknytningen til.
  3. Klik på Linkindstillinger Pil ned og så Fjern tilknytning Fjern tilknytning øverst til højre i diagrammet eller tabellen.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.