Se summen og gennemsnittet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Du kan hurtigt beregne sum, gennemsnit og antal i Google Sheets.

1. Åbn et regneark i appen Google Sheets på din iPhone eller iPad.
  2. Markér de celler, du vil beregne.
  3. Der vises en række med beregninger nederst på skærmen.
    • Sum
    • Gennemsnit
    • Maksimum
    • Minimum
    • Antal
  4. Hvis du vil føje en beregning til en celle, skal du trække den hen til cellen.
  5. Valgfrit: Hvis du vil skjule rækken med beregninger, skal du trykke på Formel Formel.

Relaterede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.