Rediger og se tekst fra højre mod venstre

Knapper for højre mod venstre aktiveres automatisk, når du åbner et dokument, et regneark eller en præsentation med tekst fra højre mod venstre, eller når du tilføjer tekst på sprog, der går fra højre mod venstre. Du kan også manuelt aktivere knapper for højre mod venstre.

Aktivér knapper til sprog, der vises fra højre mod venstre

Før du kan skrive, se og redigere tekst på et sprog, der vises fra højre mod venstre, skal du aktivere funktionen på din computer.

Brug knapper til sprog, der vises fra højre mod venstre

Når du har aktiveret knapper til sprog, der vises fra højre mod venstre, kan du ændre visningen af dokumenter med tekst på et sprog, der vises fra højre mod venstre. Hvis der ikke er tekst på sprog, der vises fra højre mod venstre, i dokumentet, vises knapperne ikke.

Google Docs

Skift afsnitsretning

1. Åbn appen Google Docs Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn et dokument med tekst på et sprog, der vises fra højre mod venstre.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Tryk på Formatér Format og så Afsnit.
  5. Hvis du vil ændre afsnitsretning, skal du trykke på Afsnitsretning paragraph direction.

Skift tabelretning (kolonnerækkefølge)

1. Åbn appen Google Docs Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn et dokument med tekst på et sprog, der vises fra højre mod venstre.
  3. Tryk på Rediger Rediger.
  4. Tryk på en tabel.
  5. Tryk på Formatér Format og så Tabel.
  6. Hvis du vil ændre tabelretningen, skal du trykke på Tabelretning table direction left to right right to left table direction.

Bemærk! Knapper til sprog, der vises fra højre mod venstre, aktiveres også automatisk for brugere, der har angivet et sprog, der vises fra højre mod venstre, som sprog i deres telefonindstillinger.

Google Slides

Skift afsnitsretning

1. Åbn appen Google Slides Slides på din iPhone eller iPad.
  2. Åbn en præsentation med tekst på et sprog, der vises fra højre mod venstre.
  3. Tryk på den tekst, du vil ændre.
  4. Tryk på Formatér Format og så Afsnit.
  5. Hvis du vil ændre afsnitsretning, skal du trykke på Afsnitsretning paragraph direction.

Bemærk! Knapper til sprog, der vises fra højre mod venstre, aktiveres også automatisk for brugere, der har angivet et sprog, der vises fra højre mod venstre, som sprog i deres telefonindstillinger.

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.