Bruk Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner uten nett

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Selv om du ikke er koblet til internett, kan du fortsatt opprette, se og redigere filer i

• Google Dokumenter
  • Google Regneark
  • Google Presentasjoner

Gjør nylig brukte filer tilgjengelige uten nett

1. Åpne appen for Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Meny Meny og så Innstillinger.
  3. Slå på Gjør nylig brukte filer tilgjengelige uten nett

Gjør spesifikke filer tilgjengelige uten nett

1. Åpne appen for Google DokumenterRegneark eller Presentasjoner på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer ved siden av filen.
  3. For å lagre en fil for bruk uten nett, trykk på Gjør tilgjengelig uten nett.

Finn filer du har lagret for bruk uten nett

1. Åpne appen for Google DokumenterRegneark eller Presentasjoner på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Meny Meny  og så Uten nett
  3. Velg filen.